Gösser Club Panzió

Észak Magyarországi régió - Balassagyarmat

Gösser Club Panzió, Balassagyarmat
  • Cím: 2660 Balassagyarmat, Teleki u. 14.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Gösser Club Panzió, Balassagyarmat

Észak Magyarországon, az Ipoly, a szlovák-magyar határfolyó partján, a dombos-erdős környezetben fekvő, történelmi múltú, 20000 lakost számláló Balassagyarmat központjába, egy volt kúria épületében került kialakításra a CLUB Panzió - GÖSSER Söröző. Jelenleg Balassagyarmat városának ez az egyetlen nívós szálláshelye. A színvonal folyamatos emelésével, valamint megtartásával vezető szerephez jutott a panzió a városban. Az ízléses, jó minőségű berendezéssel sikerült színvonalas, hangulatos környezetet teremteni azoknak az igényes kül- és belföldi szállóvendégeknek, akik ezt a tájat már felfedezték, vagy ezután keresik fel, nyugalomra vágynak és nem akarnak 50-60 km-t utazni feleslegesen, csupán a szálláshely miatt. A város vonzáskörzetében számos természeti és kulturális kincs (Hollókő, Ipolytarnóc, Csesztve, Horpács, Mohora, Benczúrfalva) található.

Gösser Club Panzió, Balassagyarmat

Az épületben söröző, étterem, két különterem és egy 100 fős, informatikai berendezésekkel ellátott rendezvényterem található. Az ingatlanban 14 db. kétágyas, 3 db. háromágyas szoba, valamint egy lakosztály került kialakításra. Az új szobák már színvonalukban is európaiak, így a magasabb, nívósabb igényeket is ki tudják elégíteni. Kerthelyiség áll a vendégek rendelkezésére, 120 fős fedett teraszunk van. Pénteken és szombaton élőzene van.


Gösser Club Panzió, Balassagyarmat

Szolgáltatásainkat különösen ajánljuk: - vadászoknak, - hosszú hétvégi kirándulásokat szervező baráti társaságok részére- panziónk a környék bejárásához, megismeréséhez bázisul szolgálhat.- horgászoknak - a közeli Nyírjesben kitűnő horgászati lehetőségek vannak. - természetjáróknak -a környező táj ideálisan alkalmas a gyalogos- és kerékpáros túrák szervezésére, a szlovák határ mintegy 800 m-re található..

Gösser Club Panzió, Balassagyarmat
  • Cím:2660 Balassagyarmat, Teleki u. 14.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás